• 06 4241 8291
  • info(at)lepelkost.nl

Vegetarische / veganistische amuses voor de komende feestdagen

Vegetarische / veganistische amuses voor de komende feestdagen

 

Vegetariër of veganist en toch graag lekkere en speciale hapjes eten tijdens de feestelijke laatste dagen van het jaar ? Bestel dan nu de bijzondere en met zorg gemaakte amuses van Lepelkost. Op de foto ziet u van boven naar beneden:

cappuccinos van pittige tomaten met verse room

hartige minitaartjes van asperge en courgette met twee soorten kaas

wrapjes met roomkaas en tuinkers

linzenhamburgertjes

eenhaps quiches lorraine

vegetarische paté met cranberries

hummus

 

Wat u niet op de foto ziet maar ook besteld kan worden zijn hartige eenpersoonstaartjes in diverse samenstellingen, minisandwiches en kleine huisgemaakte  belegde broodjes en scones.  Vanaf € 12, 50 per persoon  voor 8 verschillende hapjes, bestellen is mogelijk via info@lepelkost.nl of telefonisch: 06 24 83 0722,

 

admin

We willen niet de zoveelste entrepreneur zijn die je on- dan wel offline van alles opdringt ... hebben we zelf ook een hekel aan. Maar we houden je wel graag op de hoogte als je dat leuk lijkt met een maandelijk kort nieuwsbriefje over onze activiteiten en alles daar om heen. Je gegevens zijn uiteraard veilig en worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief, waarvoor je je  met 1 muisklik ook weer kunt afmelden.

bedankt voor je aanmelding !

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lepelkost will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.