• 06 4241 8291
  • info(at)lepelkost.nl

Herfstgerechten

Herfstgerechten

Onze zomerstop is weer voorbij en nu wordt het tijd voor herfstgerechten. Denk eens aan een mooie pompoensoep, vegetarische erwtensoep met vega rookworst of een linzencurry met gerookte tofu. Lekker en helemaal passend bij dit jaargetij. Uiteraard weer te bestellen bij ons, telefonisch of email.

admin

We willen niet de zoveelste entrepreneur zijn die je on- dan wel offline van alles opdringt ... hebben we zelf ook een hekel aan. Maar we houden je wel graag op de hoogte als je dat leuk lijkt met een maandelijk kort nieuwsbriefje over onze activiteiten en alles daar om heen. Je gegevens zijn uiteraard veilig en worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief, waarvoor je je  met 1 muisklik ook weer kunt afmelden.

bedankt voor je aanmelding !

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lepelkost will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.