• 06 4241 8291
  • info(at)lepelkost.nl

Lepelkost is met vacantie

Lepelkost is met vacantie

Cateringbedrijf Lepelkost gaat van maandag 20 Juli tot eind Augustus  genieten van een vacantie in eigen land. Wij wensen al onze klanten en relaties een fijne en vooral ontspannen en gezonde zomer toe en staan vanaf 28 Augustus graag weer voor u klaar met nieuwe gerechten en ideeën.

 

 

admin

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

We willen niet de zoveelste entrepreneur zijn die je on- dan wel offline van alles opdringt ... hebben we zelf ook een hekel aan. Maar we houden je wel graag op de hoogte als je dat leuk lijkt met een maandelijk kort nieuwsbriefje over onze activiteiten en alles daar om heen. Je gegevens zijn uiteraard veilig en worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief, waarvoor je je  met 1 muisklik ook weer kunt afmelden.

bedankt voor je aanmelding !

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lepelkost will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.