• 06 24 83 0722
  • info@lepelkost.nl

Een kaarsje voor allen

Een kaarsje voor allen

Ook Lepelkost is net als heel veel andere bedrijven zakelijk geraakt door het Covid 19 virus. Dat is niet fijn maar gezond zijn en blijven is op dit moment veel belangrijker. Voor alle mensen die ziek zijn, op intensive care liggen of in thuisquarantaine verblijven brand ik virtueel een kaarsje.
 
 
Blijf gezond en tot ziens in beter tijden
Monique Koonings
Lepelkost
Kaarsje branden | Ziekenhuis St Jansdal
admin

Laat je bericht achter

We willen niet de zoveelste entrepreneur zijn die je on- dan wel offline van alles opdringt ... hebben we zelf ook een hekel aan. Maar we houden je wel graag op de hoogte als je dat leuk lijkt met een maandelijk kort nieuwsbriefje over onze activiteiten en alles daar om heen. Je gegevens zijn uiteraard veilig en worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief, waarvoor je je  met 1 muisklik ook weer kunt afmelden.

bedankt voor je aanmelding !

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lepelkost will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.