• 06 24 83 0722
  • info@lepelkost.nl

Soep van de week

Soep van de week

Eens wordt het voorjaar, maar nu is het nog echt gezellig wintersch met veel hagel, regen en wind. De tijd voor de echte voorjaars- en zomersoepen ligt dan ook nog ver weg, maar ook in de winter zijn er genoeg lekkere en gezonde soepen ! Wat dacht je van een echte Oud-Hollandse bruine bonensoep met groente en vegetarische rookworst ? Goed idee in deze koude dagen ? Bestel hem dan maar gauw via info@lepelkost.nl of bel 06 24 83 0722; € 5,- per liter in handig en goed afsluitbaar emmertje.

Smakelijke groet
Monique Koonings
Lepelkost- voor catering op maat

 

admin

Laat je bericht achter

We willen niet de zoveelste entrepreneur zijn die je on- dan wel offline van alles opdringt ... hebben we zelf ook een hekel aan. Maar we houden je wel graag op de hoogte als je dat leuk lijkt met een maandelijk kort nieuwsbriefje over onze activiteiten en alles daar om heen. Je gegevens zijn uiteraard veilig en worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief, waarvoor je je  met 1 muisklik ook weer kunt afmelden.

bedankt voor je aanmelding !

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lepelkost will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.