• 06 24 83 0722
  • info@lepelkost.nl

soep van knolselderij met verse lentekruiden

soep van knolselderij met verse lentekruiden

Natuurlijk is er komende week (van 27 Januari t/m 2 Februari) weer een nieuwe soep van Lepelkost. Een fluweelzachte soep van knolselderij met verse lentekruiden, een soep met al een beetje voorjaar in zich dus. Ook meegenieten van deze lekkere en gezonde soep ? Bel 06 24830722 of mail naar info@lepelkost.nl

Smakelijke groet,
Monique Koonings

admin

Laat je bericht achter

We willen niet de zoveelste entrepreneur zijn die je on- dan wel offline van alles opdringt ... hebben we zelf ook een hekel aan. Maar we houden je wel graag op de hoogte als je dat leuk lijkt met een maandelijk kort nieuwsbriefje over onze activiteiten en alles daar om heen. Je gegevens zijn uiteraard veilig en worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief, waarvoor je je  met 1 muisklik ook weer kunt afmelden.

bedankt voor je aanmelding !

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lepelkost will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.