• 06 24 83 0722
  • info@lepelkost.nl

een nieuw jaar met nieuwe soepen !

een nieuw jaar met nieuwe soepen !

Ook dit jaar gaat Lepelkost weer verder met het maken van supergezonde en vooral ook lekkere maaltijdsoepen. In handig en afsluitbaar meeneememmertje af te halen of thuisbezorgd. We begonnen het nieuwe jaar met de Surinaamse pindasoep en vanaf maandag 20 Januari wordt er een echte Oud Hollandse bruine bonensoep gemaakt. Lekker ouderwets, gevuld met verse soepgroente en vegetarische rookworst.  Genieten dus in deze koude Januarimaand. Wil je de soep bestellen, mail of bel dan even en hij staat voor je klaar.

 

Smakelijke groet

Monique Koonings

Lepelkost Catering

admin

Laat je bericht achter

We willen niet de zoveelste entrepreneur zijn die je on- dan wel offline van alles opdringt ... hebben we zelf ook een hekel aan. Maar we houden je wel graag op de hoogte als je dat leuk lijkt met een maandelijk kort nieuwsbriefje over onze activiteiten en alles daar om heen. Je gegevens zijn uiteraard veilig en worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief, waarvoor je je  met 1 muisklik ook weer kunt afmelden.

bedankt voor je aanmelding !

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lepelkost will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.