• 06 24 83 0722
  • info@lepelkost.nl

Een boom in Ierland…

Een boom in Ierland…

Het milieu en onze ecologische voetafdruk gaat ons natuurlijk allemaal ter harte en elke grote of kleine verbetering / verandering is meer dan welkom. Vandaar dat Lepelkost dit voorjaar met groot plezier meedeed aan het bomenproject van Joska Dubbeldam. Vanwege het 25 jarig jubileum van de organisatie Omslag in Eindhoven lanceerde zij het 25 bomen planten in Ierland plan. Zij heeft een speciale band met het land en bovendien zijn bomen daar meer dan welkom in bepaalde gebieden. Een mooi initiatief dat afgelopen Juni voltooid werd met het planten van de bomen. Ook de boom voor Lepelkost werd geplant en wortelt nu in Ierse grond.

 

admin

Laat je bericht achter

We willen niet de zoveelste entrepreneur zijn die je on- dan wel offline van alles opdringt ... hebben we zelf ook een hekel aan. Maar we houden je wel graag op de hoogte als je dat leuk lijkt met een maandelijk kort nieuwsbriefje over onze activiteiten en alles daar om heen. Je gegevens zijn uiteraard veilig en worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief, waarvoor je je  met 1 muisklik ook weer kunt afmelden.

bedankt voor je aanmelding !

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lepelkost will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.