• 06 24 83 0722
  • info@lepelkost.nl

Lepelkost beoordelingen

Lepelkost beoordelingen

Hoewel we er niet dwingend om vragen, worden beoordelingen over de maaltijden van Lepelkost erg gewaardeerd. Altijd leuk om te lezen wat klanten nu echt vinden en te horen wat misschien beter kan. Een kleine greep daaruit:

4  sterren        Louise  : Helemaal geweldig

 

5  sterren        Gerrit   : Fantastische Soepen

Fantastische Soepen uit de hele wereld. Regelmatig eten wij de soepen van Lepelkost en elke keer is het weer een verassing: Pinda soep, Caribische Bananensoep, Zuurkool soep etc. Een echte aanrader voor uw feest, partijtje of gewoon omdat het zo lekker is.

 

4  sterren        Nicole :

ik heb al veel verschillende soepen van jou mogen proeven.
Altijd weer een heerlijke verrassing!

 

Merijn:

“Ik werk bij Het Klooster Breda en hoef ‘s ochtends nooit boterhammen te smeren, omdat we altijd een goed verzorgde lunch krijgen op het werk. Hoogtepunt is steevast de soep van Lepelkost. Heel gevarieerd en altijd lekker! Van heerlijke oer-Hollandse erwtensoep tot een gewaagde Caribische bananensoep, het smaakt gewoon goed en alles is vers en zoveel mogelijk biologisch gemaakt. Een aanrader dus, voor iedereen die de blikken tomatensoep van de supermarkt beu is!”

Jolanda :

Op het werk krijgen wij bij de lunch altijd een heerlijke soep van Lepelkost. Veel variatie van tomatensoep tot bananensoep alles is lekker maar de pindasoep is stiekem mijn favoriet!!!

 

admin

Laat je bericht achter

We willen niet de zoveelste entrepreneur zijn die je on- dan wel offline van alles opdringt ... hebben we zelf ook een hekel aan. Maar we houden je wel graag op de hoogte als je dat leuk lijkt met een maandelijk kort nieuwsbriefje over onze activiteiten en alles daar om heen. Je gegevens zijn uiteraard veilig en worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief, waarvoor je je  met 1 muisklik ook weer kunt afmelden.

bedankt voor je aanmelding !

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lepelkost will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.