• 06 24 83 0722
  • info@lepelkost.nl

nieuw van Lepelkost: Linzy, een verrassend snackje

nieuw van Lepelkost: Linzy, een verrassend snackje

Sinds vorige week heeft Lepelkost een snack naar eigen receptuur met de mooie naam Linzy. Het vegetarische antwoord op ons beroemde Brabantse worstenbroodje. Een  krokant deegjasje met een pittige vulling waarbij de gezonde linze  een belangrijke rol speelt. Gewoon binnenkort te bestellen bij ons. Smakelijk eten alvast !

admin

Laat je bericht achter

We willen niet de zoveelste entrepreneur zijn die je on- dan wel offline van alles opdringt ... hebben we zelf ook een hekel aan. Maar we houden je wel graag op de hoogte als je dat leuk lijkt met een maandelijk kort nieuwsbriefje over onze activiteiten en alles daar om heen. Je gegevens zijn uiteraard veilig en worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief, waarvoor je je  met 1 muisklik ook weer kunt afmelden.

bedankt voor je aanmelding !

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lepelkost will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.