• 06 24 83 0722
  • info@lepelkost.nl

een feestelijke soep voor Carnaval

een feestelijke soep voor Carnaval

Voor wie in de komende Carnavalsdagen snel maar gezond wil eten maakt Lepelkost haar overheerlijke linzensoep. Met rode linzen  gele mais en groene koriander  ook qua kleuren dus een feestelijke soep. Bestel hem snel telefonisch,  per mail of onze Facebookpagina voor vrijdag 1 en / of 8 maart. Alaaf !!!

admin

Laat je bericht achter

We willen niet de zoveelste entrepreneur zijn die je on- dan wel offline van alles opdringt ... hebben we zelf ook een hekel aan. Maar we houden je wel graag op de hoogte als je dat leuk lijkt met een maandelijk kort nieuwsbriefje over onze activiteiten en alles daar om heen. Je gegevens zijn uiteraard veilig en worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief, waarvoor je je  met 1 muisklik ook weer kunt afmelden.

bedankt voor je aanmelding !

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lepelkost will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.