• 06 24 83 0722
  • info@lepelkost.nl

Soep van de week: pindasoep !

Soep van de week: pindasoep !

Bestel hem nu voor vrijdag 15 en/of 22 februari, een erg geliefde soep uit ons assortiment: pindasoep naar Surinaams recept. Met onder andere kokosmelk, gember, rode peper en uiteraard pinda’s. Een soep die zorgt voor feest in huis! Telefonisch en via email/Facebook te bestellen. Eet alvast smakelijk!

admin

Laat je bericht achter

We willen niet de zoveelste entrepreneur zijn die je on- dan wel offline van alles opdringt ... hebben we zelf ook een hekel aan. Maar we houden je wel graag op de hoogte als je dat leuk lijkt met een maandelijk kort nieuwsbriefje over onze activiteiten en alles daar om heen. Je gegevens zijn uiteraard veilig en worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrief, waarvoor je jeĀ  met 1 muisklik ook weer kunt afmelden.

bedankt voor je aanmelding !

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lepelkost will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.